Păcate, pedepse
și îngeri

Pașaportul cărții

Autor: George Lepy

Anul apariției: 2022

ISBN: 978-9975-3561-0-7

Format: 145 x 205 mm

Copertă: legată

Pagini: 230

Despre carte

Pentru cei care cred, va fi ușor de crezut.

Pentru cei care nu cred, sunt convins că un semn de îndoială va fi semănat.

Din clipa în care ești tentat să cauți răspunsuri, te îndrepți spre credință.

Pentru cei care vor fi terminat de citit romanul meu, vreau să știți că întâlnirea cu ÎNGERUL este un fapt autentic. Nu este o poveste sau fructul imaginației mele! S-a întâmplat cu adevărat și sper să mă credeți.

Pentru că niciodată nu e prea târziu să începi să crezi.

Asta e credința mea.

GEORGE LEPY

Sfântul Petru (Saint Peter) a fost unul dintre cei 12 apostoli ai lui Isus Hristos, unul dintre primii conducători ai bisericii creștine.

Numele lui de naștere a fost Shimon Bar Yarah, născut la Bethisaida-Gaulanitis, Siria, Imperiul Roman.

Ocupația: pescar, preot, lider religios.

În conformitate cu credința creștină, Isus Hristos i-a promis lui Petru (petra = piatră) o poziție specială în cadrul bisericii („vei fi piatra de la temelia bisericii mele”).
Toate bisericile creștine îl venerează ca pe un sfânt primordial, fondator al Bisericii Antiohului și al Diocezei Romei.
Sfântul Petru e venerat ca fiind primul papa al Romei iar în tradiția Bisericii Creștine Estice este considerat ca fiind primul patriarh al Antiohului.

[…]

„Îți spun că tu ești Petru și pe această piatră îmi voi construi biserica, iar porțile iadului nu vor fi capabile să o distrugă, îți voi dărui cheile raiului ceresc și ceea ce vei lega pe pământ va fi legat în ceruri, iar ceea ce vei lăsa liber pe pământ va fi lăsat liber în Împărația Cerului!”

DUMNEZEU SĂ PĂZEASCĂ!

Pagini

Despre autor

GEORGE LEPY (pe numele adevărat George Lepadatu) s-a născut în orașul Focșani (România) la 16 ianuarie 1954. A crescut, s-a format și și-a conturat personalitatea într-o țară pe care nu o va uita niciodată, cu oameni dragi, cu întâmplări și amintiri de neuitat. Cu câteva luni înainte de a împlini 40 de ani, a emigrat, împreună cu familia, în Canada și s-a stabilit în orașul Windsor, provincia Ontario, unde trăiește și astăzi.

Debut literar: Pădurea din mijlocul orașului (roman), Editura UNU, Chișinău, 2020.

George Lepy

Alte cărți

Green Card

de Constantin Olteanu

Unica

de Radmila Popovici

Pin It on Pinterest

Share This